e
Banner

Etiketler: deniz çokcoş sezer



10 SORUDA: Avrupa Elektronik Geçiş Hizmeti (EETS)


Yayın: 22-01-2019
Kategori: 10 Soruda

2019 yılında AB’ye üye ülke karayollarında seyreden 3,5 tonun üzerindeki ticari araçların tüm geçiş ücretlerinin tek bir cihaz kullanılarak yapılmasını ve iş süreçlerini kolaylaşmasını sağlamak amacıyla Avrupa Elektronik Geçiş Hizmeti (EETS) uygulamasına geçileceğine dikkat çeken DKV Euro Service Türkiye Satış Müdürü Deniz Çokcoş Sezer, “Tek kutu sistemi, tüm bu prosedür karmaşasına ve zaman kaybına son verecek; zira zaman, nakliyeci için nakit ve rekabet avantajı demek” dedi. 




DKV Türkiye Üst Yönetiminde Atama


Yayın: 18-02-2019

Lojistik sektörünün deneyimli ismi Deniz Çokcoş Sezer, 10 yıldır görev yaptığı Alman şirketi DKV Euro Service’in Türkiye Ülke Müdürlüğüne atandı. 




DKV’de Çekya için online kayıtlar başladı


Yayın: 20-09-2019
Kategori: Karayolu

Çekya otoyollarında işletmeci firma değişikliği nedeniyle 1 Aralık’tan itibaren yeni geçiş kutuları devreye girecek ve nakliyecilerin yeni sisteme kayıt yaptırmaları gerekiyor. DKV, bu ülkede iş yapan taşımacılık şirketlerinin yeni sisteme geçiş sürecini rahat tamamlamaları için online kayıt olanağı sağlayan portalı hizmete soktu.




DKV, Kazakistan'ı hizmet ağına ekledi


Yayın: 20-07-2020
Kategori: Karayolu

Dünyanın en büyük nakitsiz yol yardım hizmeti şirketi DKV Euro Service, hizmet ağına Türk nakliyeci için çok önemli olan Kazakistan’ı da eklediğini duyurdu. Artık Kazakistan’daki 81 istasyonda DKV Card ile bölgenin en ekonomik yakıtını tedarik etmek mümkün.




DKV Box Europe artık Bulgaristan’da da geçerli


Yayın: 23-09-2020
Kategori: Karayolu

Uluslararası nakliyecilerin Avrupa’daki bütün önemli paralı yolların ücretlerini tek kutu ile ödeyebilmeleri için hizmete sunulan DKV Box Europe kutusu artık Bulgaristan’da da geçerli. Böylece nakliyeciler son dönemde geçişlerde sıklıkla sorun yaşanan Bulgaristan’ı da zaman kaybetmeksizin, ekstra maliyet olmadan ve zahmetsizce geçebilecekler.




DKV yeni çözümleriyle büyümesini sürdürdü


Yayın: 08-12-2020
Kategori: Karayolu

DKV Euro Service Türkiye, bu yıl pandemi etkisiyle zorlaşan lojistik süreçlerini kolaylaştırarak nakliyecinin yükünü hafifleten pek çok yeni ürün ve hizmeti devreye aldı. Türkiye’deki pazar paylarını hızla artırırdıklarını belirten DKV Euro Service Türkiye Ülke Müdürü Deniz Çokcoş Sezer, 2020 yılında bugüne kadar ki en yüksek ciroya ulaştıklarını söyledi.




DKV, mobilite dönemine geçiyor


Yayın: 15-12-2021
Kategori: Karayolu

DKV Mobility, pandemi süresince lojistik sektörünün dijitalleşmesine, operasyonların kolaylaşmasına, maliyetlerin düşmesine ve sürdürülebilirliğin desteklenmesine yönelik pek çok yeni ürün ve hizmeti devreye aldı. DKV Mobility Türkiye Ülke Müdürü Deniz Çokcoş Sezer, “Mobilite sektörünün büyük ölçüde dönüştüğü ve daha önemli hâle geldiği pandemi döneminde Avrupa’da sınırsız hareketlilik sunmaya devam ettik” dedi.